El menú de l'escola

Autogestió i cuina pròpia

L'autogestió ens permet tenir el màxim d'implicació i control sobre el que mengen els nostres fills/es i les activitats que realitzen en el temps de migdia.

Un equip de 27 professionals consolidat que desenvolupa la seva tasca amb entusiasme i voluntat de millora contíua.

El Projecte Educatiu del Menjador (PEM) està lligat al projecte de l’escola on les comissions de coeducació, medi ambient, convivència i espais exteriors hi plasmen totes aquelles accions que es volen potenciar a l’espai migdia.

Criteris nutricionals

Els menús els el·labora un nutricionista extern seguint els criteris fixats per la Generalitat, per tal d’aconseguir una dieta mediterrània, amb plats variats, sans i de temporada.

Fomentem els productes frescos, ecològics, de proximitat i sostenible.

Actualment tenim 10 menús adaptats als infants amb al·lèrgies o intoleràncies perquè puguin gaudir de l’alimentació i ho facin amb la màxima seguretat.

Fundació Alícia

L'Escola Catalunya col·labora amb la Fundació Alícia per fomentar el consum de peix als menjadors escolars i donar a conèixer als nens i nenes, les característiques dels peixos que consumeixen a través de tallers específics.

Els menús de l'escola

Durant el mes de març d'enguany, es duu a terme una prova pilot amb la Fundació Alícia amb l'objectiu de promoure la ingesta de peix, peix sostenible, noves espècies i diferents tipus d’elaboració. Podeu trobar més informació aquí.

Podeu trobar informació detallada del menú adaptada a les necessitats de tots els nens i nenes de l'Escola Cataluya.

Proposta sopars

Tenint en compte les necessitats nutricials dels infants, també es facilita a les famílies una proposta de sopars perquè el menú setmanal sigui equilibrat i coherent amb els dinars dels nens i nenes de l'escola.

Vista prèvia menú març 2020 (Prova pilot Fundació Alícia)

Menú Alicia Al.lergics.pdf

Vista prèvia menú trimestral*

El menú trimestral NO APLICA al mes de març, que queda substituït pel menú de la prova pilot amb la Fundació Alícia.

dietes_Menu_hivern_Escola_Catalunya_020120_web.pdf

Els nostres proveïdors