T'esperem!

AFA | Associació Famílies d’Alumnes

Camí de Sant Cugat al Papiol, 140 08195 Sant Cugat del Vallès
Dinantia Junta AFA
Correu Junta AFA juntaampacat@gmail.com

Horari d'atenció a famílies (PAIDOS)

Coordinació Espai migdia (Cristina)8:30-10:00h Telf: 666 725 901
Coordinació Extraescolars (Emma)16:15-17:30h

Contactes directesCanals de difusió AFA

Butlletí Dinantia

Cada divendres, s'envia a totes les famílies de l'escola un butlletí amb la informació clau de la pròxima setmana tant de l'escola com de l'AFA via Dinantia.

Comunicats Dinantia

L'AFA pot enviar a totes les famílies de l'escola comunicats via Dinantia per informar, recordar o demanar opinió sobre temes rellevants vinculats als serveis gestionats per l'AFA.

Twitter AFA

Twitter és l'eina per compartir des de l'AFA contingut que pot ser d'interés de les famílies ja sigui generat per la pròpia AFA i les comissions que la formen o extern d'altres usuaris o entitats que, pel seu contingut, ens semblen rellevants de ser compartits entre la comunitat dels pares i mares de l'escola.

@afa_catalunya

Volem millorar contínuament

Hem creat una bústia online perquè totes les famílies puguin compartir les seves inquietuts, queixes o suggeriments respecte aquells serveis que gestioni l'AFA de l'Escola Catalunya.

El nostre principal objectiu és la millora de la qualitat dels serveis que autogestionem. Per aconseguir-ho, necessitem la complicitat de totes les famílies interessades en aquesta millora contínua. Us invitem a participar-hi i a expressar els suggeriments que milloren les nostres activitats, les queixes per situacions o accions que s'hagin ocasionat i les inquietuds que permeten identificar les preocupacions de totes les famílies.