Volem resoldre tots els dubtes de les famílies

Recull de dubtes i preguntes que com a mares i pares de l'escola ens poden sorgir durant el curs. La llista de preguntes és creixent en funció dels dubtes que ens vagin arribant a l'AFA.

Preguntes i respostes

Tinc el meu fill/a malalt i avui no vindrà. A qui he d'informar?

Cal informar via Dinantia al seu tutor, al tutor del menjador i a Coordinació Menjador i Extraescolars. D'aquesta manera, l'escola sap que no assistirà a classe i Paidos sap que ha de comptar amb un menú menys per dinar.

El meu fill necessita dieta. A qui i quan he d'avisar?

Si es tracta d'una dieta puntual, cal informar via Dinantia al tutor del menjador, a Coordinació Menjador i Extraescolars i al seu tutor abans de les 10:00h del mateix dia que comentça la dieta. Demanar dieta per un nen o nena de l'escola implica que durant 3 dies seguits tindrà un menú astringent.

Si es tracta d'una intol·lerància o un tractament específic, cal informar via Dinantia al tutor del menjador, a Coordinació Menjador i Extraescolars i al seu tutor adjuntant l'informe mèdic corresponent i especificant el tipus de menú que necessita. Es pot veure els exemples de menús que ja existeixen a Menjador.

Si el meu fill no ve a l'escola, se'm descontara el dinar?

, sempre i quan s'avisi amb un mail pel Dinantia al correu d'Administracio i gestió AFA dels dies que ha faltat, i sempre que siguin 5 o més dies de falta. Se li restaran 2€ per dia que hagi faltat al següent rebut.

Altres dubtes? Contacta amb nosaltres!

Usuaris AFA a Dinantia

Pot enviar-nos un missatge via Dinantia a través de les comptes que tenim disponibles per les famílies.

  • Coordinació Menjador i extraescolars

  • Administració i gestió administrativa

  • Junta AFA


Bústia de suggeriments

Volem escoltar els suggeriments, inquietuds o queixes de les famílies de l’escola. Per això, La Bústia és un formulari molt simple per tal de poder fer un seguiment dels temes que poden preocupar i mirar de gestionar-ho i/o posar-hi solució.