Qui som?

Som un grup de famílies de l’escola que des d'aquest 2020 volem aportar una nova mirada i manera de fer d'una forma totalment transparents en la gestió i pressupost de l’AFA.

Volem donar veu i vot a totes les famílies en els temes importants que afecten als nostres fills i filles. Sabem la dificultat de compaginar horaris familiars amb temes d’escola, i per això fomentem nous canals online, i treballarem per dur a terme el vot sobre aspectes importants en format no presencial properament.

Pensem que els nens i nenes han de percebre una coherència al llarg del dia mentre són a l’escola, sigui en l’espai lectiu o no lectiu. Per tant, cal que l’equip de mestres i el monitoratge es coordinin i treballin en la mateixa direcció.

I per últim, volem escoltar qualsevol inquietut o necessitat d'altres famílies; per això, hem creat la bústia de suggeriments i inquietuts amb l'objectiu de poder fer el seguiment dels temes que preocupen i poder aportar noves propostes per a fer l’escola millor.

Junta directiva

Iona CasadevallPresidenta
Clara GayaSecretària
Anna MáñezTresorera
Laura RuizVice-presidenta
Eli LópezVice-secretària
David FerreraVice-tresorer

Vocalies

Palmira FonolledaBiblioteca
Toni MartinCatacracks
Mireya HidalgoCoeducacuó
Merkel KanpandegiCoeducació
Beth EspinaltComunicació
Paloma GraciaConvivència i solidaritat
Marián LunaConvivència i solidaritat
Sandra GarciaCoordinació delegades
Jordi RuizEspai Migdia (EM) Autogestió
Núria PeyEM Alimentació i hàbits saludables
Anna PuigneróEM Educació en el lleure
Andrea CodóEM Personal i formació
Marina CasalsEspais exteriors
Mireia NegreExtraescolars i esport
Maria Partegàs
Festes
David Màrquez
Festes
Cristina Alcobero
Institut Escola
Begoña Blanch
Institut Escola
Míriam Algueró
Mediambient

Els nostres principis

Alinear el treball de l’AFA amb el projecte educatiu de l’escola

Donar suport i treballar amb l’escola i el seu equip docent, sempre des d’una mirada crítica i constructiva, fent créixer junts el projecte d’escola, que inclou tant temps lectiu com no lectiu.

Crear una AFA respectuosa, oberta a tothom i al món

Prioritzar la participació de les famílies, valorant i fomentant la diversitat de mirades. Promovent la implicació de tothom considerant positiva tota aportació, des de la més petita a la més gran.

Educació 360º perquè tot educa

Reforçar el paper pedagògic de les activitats de l’AFA, ajudant a infants i joves a adquirir valors com l’acompanyament, la implicació, la responsabilitat i la presa de decisions compartides.

Rigor i transparència en l’autogestió del menjador

Desenvolupar l’acció de l’AFA des de la planificació, el seguiment, l’avaluació de resultats i la comunicació, donant a conèixer la gestió pressupostària que suposa l’autogestió del menjador i dels diferents projectes i comissions.

Donar informació, veu i capacitat de decisió als socis/es

Definir amb claredat els espais de presa de decisions, amb la intenció d’implicar al màxim a les famílies en les qüestions que afecten als infants. Aportant prèviament la informació necessària.

Promoure una AFA engrescadora i atractiva!

Promoure una dinàmica de treball de les comissions que neixi de la iniciativa de les famílies, on tothom es senti còmode, recolzat i pugui desenvolupar les seves propostes i il·lusions.